Adunarea anuală a Foton LOVOL

Adunarea anuală a Foton LOVOL

Recent a avut loc întâlnirea anuală a producatorilor si realizatorilor de mașini agricole Foton LOVOL in străinătate. La adunarea au participat reprezentanți ai plantelor companiei, centre de inginerie și de analiză de vânzări. Evenimentul a avut loc în orașul pitoresc din Qingdao, situat pe malul Marei Galbene.

In mai multe rapoarte se observa cresterea în vânzările de tractoare Foton, în fabricarea cărora sunt folosite din ce în ce tehnologii inovatoare. De asemenea, in parcursul întâlnirii au fost dezvoltate abordări pentru a promova vânzările de tractoare, acordarea de sprijin financiar și tehnic pentru clienți și alte măsuri de promovare a produselor Foton LOVOL pe piețele externe.

Tractor Foton LOVOL este disponibil si pentru fermieri din Moldova. Datorită prețurilor rezonabile, de înaltă performanță și ușurința de deservire, acestea mașină agrara de la început este in cerere mare. Pe piața moldovenească compania Foton LOVOL furnizează o serie de tractoare de înaltă calitate, de la tractor Foton FT 254 de mica putere pana la tractoare mari universale Foton 1254 FT.


Alte noutati

Site-ul www.foton.md s-a mutat pe domeniul www.lovol.md

Site-ul www.foton.md s-a mutat pe domeniul www.lovol.md

Amiralul industriei constructoare de tractoare din China din anul 2017 a schimbat denumirea brandului şi acum poartă oficial numele Lovol Heavy Industry International Trading Co., LTD.

Publicat 07-11-2017
Foton Lovol 904 – în premieră la expoziția agricolă Moldagrotech-2017 (primăvara)

Foton Lovol 904 – în premieră la expoziția agricolă Moldagrotech-2017 (primăvara)

În perioada 15-18 martie compania Conagromas a participat la expoziția Moldagrotech-2017. În cadrul expoziției a fost prezentat un nou model de tractor Foton Lovol - TB-904. Modelul Foton Lovol 904 este un tractor universal.

Publicat 23-03-2017

Adaugati comentariu...

Quote
Conagromas SRL © 2014
foton.md - Tehnica agricola Foton in Moldova
Livrarea tractoarelor Foton din China
Chisinau, str-la. Muncesti 271/7
tel.: (+373 22) 50-52-79
fax: (+373 22) 52-71-94
Foton
Comment