Foton LOVOL a furnizat echipamente în Georgia

Foton LOVOL a furnizat echipamente în Georgia

Nu numai în Republica Moldova cunosc și cumpără mașini agricole a mărcii Foton LOVOL. Guvernul Georgiei a încheiat un contract cu Foton LOVOL pe furnizarea echipamentelor, cheltuind pe acest proiect 9 milioane de dolari. Mare parte din echipament deja a sosit în țară. Mașinile sunt oferite în cadrul unui grant oferit Georgiei. Programul de ajutor în dezvoltarea Georgiei în funcțiune din 2011. Livrarea de astfel de mare număr de tractoare și utilaje reprezintă punctul culminant al acestui program și semn bun de dezvoltare a relațiilor bilaterale.

Foton Lovol nu numai oferă ferierilor din Georgia tehnică special și agricolă, dar, de asemenea, a asigură livrarea și furnizarea pieselor de schimb. Majoritatea dintre mașinile livrate sunt cele agricole. Autoritățile georgiene intenționează să utilizeze tractoare Foton pentru extinderea sistemul de irigare a țării. Fermierii au speranțe mari pentru utilaje agricole Foton LOVOL.

Fermierii din mai multe țări apreciază înalt utilaje agricole Foton. Comparativ cu alte mărci de tractoare, acest producător chinez propune un preț competitiv, în comparație cu capacitate a tehnicii. Prin urmare, multe gospodării preferă să aleagă mașini agricole Foton.

Foarte curând, fermierii din Georgia se vor asigura în fiabilitatea și eficiența tractoarelor Foton. Iar fermierii din Moldova deja au făcut aceasta. De mai mulți ani, în Republica Moldova funcționează dealer national a companiei Fotol LOVOL, întreprinderea Conagromas SRL. În sălile comercale a companiei fermierii pot să aleagă tractoare agricole necesare de la acest cunoscut producător chinez.


Alte noutati

Site-ul www.foton.md s-a mutat pe domeniul www.lovol.md

Site-ul www.foton.md s-a mutat pe domeniul www.lovol.md

Amiralul industriei constructoare de tractoare din China din anul 2017 a schimbat denumirea brandului şi acum poartă oficial numele Lovol Heavy Industry International Trading Co., LTD.

Publicat 07-11-2017
Foton Lovol 904 – în premieră la expoziția agricolă Moldagrotech-2017 (primăvara)

Foton Lovol 904 – în premieră la expoziția agricolă Moldagrotech-2017 (primăvara)

În perioada 15-18 martie compania Conagromas a participat la expoziția Moldagrotech-2017. În cadrul expoziției a fost prezentat un nou model de tractor Foton Lovol - TB-904. Modelul Foton Lovol 904 este un tractor universal.

Publicat 23-03-2017

Adaugati comentariu...

Quote
Conagromas SRL © 2014
foton.md - Tehnica agricola Foton in Moldova
Livrarea tractoarelor Foton din China
Chisinau, str-la. Muncesti 271/7
tel.: (+373 22) 50-52-79
fax: (+373 22) 52-71-94
Foton
Comment