Foton Lovol a devenit cea mai de incredere companie

Foton Lovol a devenit cea mai de incredere companie

De acum înainte, Foton Lovol are dreptul la un process de vamuire mai simplificat, inclusiv la drepturile de prioritate la o serie de proceduri vamale, reducerea taxelor vamale și acordarea unui administrator special din partea serviciului vamal pentru coordonarea si abordarea problemelor complexe.

Pentru a obține titlul de AA Companie, Foton Lovol a depus actele în anul 2013, acesta a trecut cu succes inspecție auditorului societății și a predat raportul final al activităților sale la Direcția Generală a Vămilor în 2014.

De acum toate procedurile vamale vor avea loc în cadrul sistemului simplificat, ceea ce va reduce semnificativ timpul de livrare a produselor către cumpărător, pentru a crește competitivitatea financiară si va spori atractivitatea tractorului Foton Lovol inclusiv pe piața din Republica Moldova.

Conagromas SRL -este reprezentantul oficial al liderului chinez în producția de mașini agricole din Moldova - ofera tractoare Foton Lovol la preturi excelente, și asigură servicii de calitate și garanție post vinzare, folosind piese de schimb originale.


Alte noutati

Site-ul www.foton.md s-a mutat pe domeniul www.lovol.md

Site-ul www.foton.md s-a mutat pe domeniul www.lovol.md

Amiralul industriei constructoare de tractoare din China din anul 2017 a schimbat denumirea brandului şi acum poartă oficial numele Lovol Heavy Industry International Trading Co., LTD.

Publicat 07-11-2017
Foton Lovol 904 – în premieră la expoziția agricolă Moldagrotech-2017 (primăvara)

Foton Lovol 904 – în premieră la expoziția agricolă Moldagrotech-2017 (primăvara)

În perioada 15-18 martie compania Conagromas a participat la expoziția Moldagrotech-2017. În cadrul expoziției a fost prezentat un nou model de tractor Foton Lovol - TB-904. Modelul Foton Lovol 904 este un tractor universal.

Publicat 23-03-2017

Adaugati comentariu...

Quote
Conagromas SRL © 2014
foton.md - Tehnica agricola Foton in Moldova
Livrarea tractoarelor Foton din China
Chisinau, str-la. Muncesti 271/7
tel.: (+373 22) 50-52-79
fax: (+373 22) 52-71-94
Foton
Comment