Tehnologii inovatoare FOTON LOVOL pentru combaterea coroziunei carcasei

Tehnologii inovatoare FOTON LOVOL pentru combaterea coroziunei carcasei

Compania FOTON LOVOL face tot posibilul pentru ca mașinile agricole fabricate să funcționeze în siguranță în orice condiții. Sarcina creatorilor de tractoare constă în creșterea protecției împotriva murdăriei, prafului, apei și nisipului pe întreaga durată de exploatare. Pentru combaterea eficace a coroziunii, inginerii companiei au început să aplice electroforeza catodică pentru protecția înaltă a carcasei.

Tehnologia de protecție FOTON LOVOL constă în faptul că carcasa tractorului este imersat în soluții, după care se aplică tensiunea electrică. Inovația acestei operațiuni tradiționale a demonstrat, că prin schimbarea polarității, se formează o acoperire cu legatură moleculară mult mai puternică.

Un factor suplimentar care sporește protecția carcasei tractoarelor FOTON, este calitatea vopselei cu care se acoperă toate piesele metalice principale.

Compania Conagromaș, dealerul oficial și exclusiv FOTON LOVOL în Republica Moldova, asigură că tractoarele liderului chinez în producția de mașini agricole, sunt gata să lucreze în mod fiabil în zona noastră climatică, care se caracterizează prin diferențe de precipitații și temperaturi.


Alte noutati

Site-ul www.foton.md s-a mutat pe domeniul www.lovol.md

Site-ul www.foton.md s-a mutat pe domeniul www.lovol.md

Amiralul industriei constructoare de tractoare din China din anul 2017 a schimbat denumirea brandului şi acum poartă oficial numele Lovol Heavy Industry International Trading Co., LTD.

Publicat 07-11-2017
Foton Lovol 904 – în premieră la expoziția agricolă Moldagrotech-2017 (primăvara)

Foton Lovol 904 – în premieră la expoziția agricolă Moldagrotech-2017 (primăvara)

În perioada 15-18 martie compania Conagromas a participat la expoziția Moldagrotech-2017. În cadrul expoziției a fost prezentat un nou model de tractor Foton Lovol - TB-904. Modelul Foton Lovol 904 este un tractor universal.

Publicat 23-03-2017

Adaugati comentariu...

Quote
Conagromas SRL © 2014
foton.md - Tehnica agricola Foton in Moldova
Livrarea tractoarelor Foton din China
Chisinau, str-la. Muncesti 271/7
tel.: (+373 22) 50-52-79
fax: (+373 22) 52-71-94
Foton
Comment