CONAGROMAȘ prezintă noul model de tractor FOTON LOVOL – TB604

CONAGROMAȘ prezintă noul model de tractor FOTON LOVOL – TB604

Dealerul FOTON LOVOL – CONAGROMAȘ SRL – comunică despre apariția la vitrinile de vînzare ale companiei unui nou model de tractor FOTON LOVOL – TB 604.

Noul tractor FOTON LOVOL TB 604 este dotat cu-n motor Diesel cu 4 cilindri, cu turbină, cu o putere de 60 CP, produs după licența uzinei engleze PERKINS. Tractorul are formula la roți 4x4. Indicele "60" din modelul tractorului semnifică puterea tractorului, iar "4" – că tractorul este 4x4, și are toate roțile conducătoare.

Volumul la motor constituie 4 litri. În completarea standard tractorul FOTON LOVOL TB 604 este echipat cu ridicător spate cu prinderea în 3 puncte, greutăți adiționale pe față și spate, amplificator hidraulic la volan și 2 perechi de mufe hidraulice. Conectarea transmisiilor are loc prin intermediul unui ambreiaj cu dinți pentru conectare. Levierul de conectare a transmisiilor cutiei de viteze se găsește în partea laterală a operatorului. Tractoarele FOTON LOVOL TB 604 4x4 au un blocaj al diferențialului, frîne independente și bugie de incandescență pentru o ușoară pornire în timpul sezonului de iarnă.

Tractorul FOTON LOVOL TB 604 este destinat pentru efectuarea lucrărilor în livezi, vii și ogoare, precum și pentru sectorul comunal. Tractorul este simplu în exploatare și se descurcă cu orice sarcini care-i sunt puse în față.

Tractorul FOTON LOVOL TB 604 se remarcă prin calitatea bună a pieselor și a ansamblurilor de piese. Tractorul a trecut certificarea după toate standardele UE existente și va fi propus spre vînzare în întreaga Europă. Tehnica FOTON LOVOL se utilizează în gospodării mici și mijlocii, ea este eficientă în cazul stropirii, cultivării, cosirii, transportării ș.a.

Prima unitate de tractor este adusă la comandă. În continuare, TB 604 va fi adus în stoc.

CONAGROMAȘ SRL propune clienților săi prețuri exclusive pentru cel mai bun brand de tractoare chineze – FOTON LOVOL și asigură deservirea profesională și asortimentul complet al pieselor de schimb originale.


Alte noutati

Site-ul www.foton.md s-a mutat pe domeniul www.lovol.md

Site-ul www.foton.md s-a mutat pe domeniul www.lovol.md

Amiralul industriei constructoare de tractoare din China din anul 2017 a schimbat denumirea brandului şi acum poartă oficial numele Lovol Heavy Industry International Trading Co., LTD.

Publicat 07-11-2017
Foton Lovol 904 – în premieră la expoziția agricolă Moldagrotech-2017 (primăvara)

Foton Lovol 904 – în premieră la expoziția agricolă Moldagrotech-2017 (primăvara)

În perioada 15-18 martie compania Conagromas a participat la expoziția Moldagrotech-2017. În cadrul expoziției a fost prezentat un nou model de tractor Foton Lovol - TB-904. Modelul Foton Lovol 904 este un tractor universal.

Publicat 23-03-2017

2 years ago
Salut. La ce pret ieste noul model foton lovol 604?

Администрация foton.md

2 years ago

Adaugati comentariu...

Quote
Conagromas SRL © 2014
foton.md - Tehnica agricola Foton in Moldova
Livrarea tractoarelor Foton din China
Chisinau, str-la. Muncesti 271/7
tel.: (+373 22) 50-52-79
fax: (+373 22) 52-71-94
Foton
Comment