Valoarea brandului LOVOL în continuă creștere

Valoarea brandului LOVOL în continuă creștere

Compania chineză Foton LOVOL este una dintre cei mai mari producători mondiali de mașini agricole. În fiecare an Foton LOVOL extinde piețe și crește volumul de produse. Aceasta face brand LOVOL foarte popular dincolo de China.

La anual "Briefing de rating (WBL)", petrecut recent la Beijing, organizat de Laboratorul Internațional de branduri, a fost publicata o listă de branduri cele mai scumpe și mai populare în China. În plus de mașini agricole, au fost evaluate branduri din asa industrii, precum: produse alimentare, băuturi, textile, îmbrăcăminte, mass-media, tehnologii informaționale, inginerie, industria auto, energie și altele.

Comparativ cu anul trecut, valoarea brandului LOVOL a crescut cu 22%, la 3.42 miliarde dolari. Acum 5 ani in urma costul de brand LOVOL era aproximativ de 1 miliard dolari. Conform rezultatelor de analiza financiara marca LOVOL este, de asemenea, recunoscuta ca una dintre cele mai rapide în creștere.

Pentru fermierii moldoveni tractoare Foton LOVOL au devenit un simbol de fiabilitate, eficiență și disponibilitate. La un preț relativ ieftin, tractoare Foton nu sunt inferioare de omologii scumpe. În mijlocul de recoltare de toamna compania Conagromas SRL, distribuitorul oficial al Foton LOVOL in Moldova, invită fermierii pentru a adauga un tractor Foton nou bun la parcul lor de tehnica.


Alte noutati

Site-ul www.foton.md s-a mutat pe domeniul www.lovol.md

Site-ul www.foton.md s-a mutat pe domeniul www.lovol.md

Amiralul industriei constructoare de tractoare din China din anul 2017 a schimbat denumirea brandului şi acum poartă oficial numele Lovol Heavy Industry International Trading Co., LTD.

Publicat 07-11-2017
Foton Lovol 904 – în premieră la expoziția agricolă Moldagrotech-2017 (primăvara)

Foton Lovol 904 – în premieră la expoziția agricolă Moldagrotech-2017 (primăvara)

În perioada 15-18 martie compania Conagromas a participat la expoziția Moldagrotech-2017. În cadrul expoziției a fost prezentat un nou model de tractor Foton Lovol - TB-904. Modelul Foton Lovol 904 este un tractor universal.

Publicat 23-03-2017

Adaugati comentariu...

Quote
Conagromas SRL © 2014
foton.md - Tehnica agricola Foton in Moldova
Livrarea tractoarelor Foton din China
Chisinau, str-la. Muncesti 271/7
tel.: (+373 22) 50-52-79
fax: (+373 22) 52-71-94
Foton
Comment