Ofertă specială: FOTON 854 cu motor Perkins și sistem de ambreiaj LUK!

Ofertă specială: FOTON 854 cu motor Perkins și sistem de ambreiaj LUK!

Atenție! Ofertă specială de la Conagromas SRL: cumpărați cu prețuri reduse tractor FOTON 854, motor de marca Perkins, puntea din față și disc de ambreiaj LUK!

Toate piesele de schimb dispun de o garanție cu durata de 1 an, sau 1000 de ore de lucru. Motoare Perkins, puntea din față și și sisteme de ambreiaj  LUK se potrivesc la tractoare FOTON 754 și la toate modele superioare: FOTON 824, FOTON 904, FOTON 1054 și 1254. În toate tractoare FOTON sunt realizate cele mai avansate tehnologii și este utilizat echipament de o calitate excepțională.

Disc de ambreiaj LUK

Discuri de ambreiaj, precum și sisteme (kit-uri) de ambreiaj  produse sub brand-ul LUK sunt cunoscute astăzi de fiecare al  doilea automobilist în Germania și fiecare al patrulea în lume. Discuri de ambreiaj sunt  produse de compania germană cu  renume mondial - LuK. Compania este unul dintre cei mai importanți producatori de sisteme de ambreiaj pentru autovehicule. Cu discuri de ambreiaj LUK sunt echipate astăzi multe mașini, produse de DaimlerChriysler, Ford, Jaguar, BMW, Rover, Volvo, PSA, Ranault, Fiat, CNHNissan și mulți alții. Acționează garanția cu durata de 1 an sau 1000 de ore de lucru.

Motor de tip diesel Perkins

Motor de tip diesel Perkins este considerat printer cele mai  eficiente motoare de tip gaz și diesel. Producatorul este firma Perkins Engines Co. Ltd. - unul dintre cei mai importanți producători mondiali de motoare diesel și de gaz de noua generație. Motoare de marca Perkins sunt certificate cu standardul internațional ISO 9001. Acest lucru indică că toate produse a acestui brand sunt de înaltă calitate și se distribuie sub controlul strict a fiecărei etape.

Punte din față DANA

Puntea din față DANA - este o punte fiabilă pentru automobilul sau tractorul Dvs. Axele sale puternice, carcasă rigidă și rulmenți mari asigura  o funcționare bună și mersul liniștit a autovehiculului.


Alte noutati

Site-ul www.foton.md s-a mutat pe domeniul www.lovol.md

Site-ul www.foton.md s-a mutat pe domeniul www.lovol.md

Amiralul industriei constructoare de tractoare din China din anul 2017 a schimbat denumirea brandului şi acum poartă oficial numele Lovol Heavy Industry International Trading Co., LTD.

Publicat 07-11-2017
Foton Lovol 904 – în premieră la expoziția agricolă Moldagrotech-2017 (primăvara)

Foton Lovol 904 – în premieră la expoziția agricolă Moldagrotech-2017 (primăvara)

În perioada 15-18 martie compania Conagromas a participat la expoziția Moldagrotech-2017. În cadrul expoziției a fost prezentat un nou model de tractor Foton Lovol - TB-904. Modelul Foton Lovol 904 este un tractor universal.

Publicat 23-03-2017

Adaugati comentariu...

Quote
Conagromas SRL © 2014
foton.md - Tehnica agricola Foton in Moldova
Livrarea tractoarelor Foton din China
Chisinau, str-la. Muncesti 271/7
tel.: (+373 22) 50-52-79
fax: (+373 22) 52-71-94
Foton
Comment