Conagromas a castigat titlul de Excellent Dealer Foton la conferință internaționala de business

Conagromas a castigat titlul de Excellent Dealer Foton la conferință  internaționala de business

În octombrie compania Conagromas - dealer official al utilajelor agricole Foton Lovol in Moldova, a fost invitata la conferința internațională "Foton Lovol 2016: Global Conference Business", în Veyfang (provincia Sindao, China). Conagromas participă la conferința Foton Lovol deja al doilea an consecutiv. În acest an comapniei Conagromas i-a fost acordat titlul "dealer excellent al utilajelor agricole" ("Excellent Dealer of Agricultural Equipment Business").

Obiectivul principal al conferinței a fost de a discuta despre planul de implementarea a tractoarelor Foton în străinătate și planul de comercializare a noilor produse producatorului din China. În plus, la business- conferinta au fost introduse pentru prima dată noutatile absolute de la Foton - noul model Foton TD 1104, cit și versia renovata si îmbunătățită a tractorului Foton TB 754. Tractorul Foton TD 1104 este conceput pentru utilizarea in lucrările pe terenurilor agricole non-irigabile, care de asemenea, cu usurinta poate indeplini sarcini de transportare de materiei prime. Iar versiunea îmbunătățită a tractorului Foton TB 754 , este un produs multifunctional, care cel mai bine se potriveste pentru munca în livezi.

Excellent Dealer Foton

Timp deja de 17 de ani, uzina Lovol este in continua dezvoltare, crește potențialul al produselor inovatoare, treptat se dezvolta un sistem de cercetare și dezvoltare la nivel global. Astăzi, există deja șase serii de tractoare Foton, capacitatea caror este de la 20 pina la 230 cai putere. Deja de 10 ani tractoarele Foton ocupata poziția de lider în piața chineză, și foarte activ explora piața internațională, cum ar fi piața agricolă din Republica Moldova.

Excellent Dealer Foton

Conagromas este dealer oficial Foton in Moldova ,pentru clienții săi formeaza prețuri exclusive pentru tractoarele de la producatorul chinez și oferă servicii profesionale cu un ciclu deplin pentru detinatorii tractoarelor Foton.


Alte noutati

Site-ul www.foton.md s-a mutat pe domeniul www.lovol.md

Site-ul www.foton.md s-a mutat pe domeniul www.lovol.md

Amiralul industriei constructoare de tractoare din China din anul 2017 a schimbat denumirea brandului şi acum poartă oficial numele Lovol Heavy Industry International Trading Co., LTD.

Publicat 07-11-2017
Foton Lovol 904 – în premieră la expoziția agricolă Moldagrotech-2017 (primăvara)

Foton Lovol 904 – în premieră la expoziția agricolă Moldagrotech-2017 (primăvara)

În perioada 15-18 martie compania Conagromas a participat la expoziția Moldagrotech-2017. În cadrul expoziției a fost prezentat un nou model de tractor Foton Lovol - TB-904. Modelul Foton Lovol 904 este un tractor universal.

Publicat 23-03-2017

Adaugati comentariu...

Quote
Conagromas SRL © 2014
foton.md - Tehnica agricola Foton in Moldova
Livrarea tractoarelor Foton din China
Chisinau, str-la. Muncesti 271/7
tel.: (+373 22) 50-52-79
fax: (+373 22) 52-71-94
Foton
Comment