Foton Lovol continuă să cucerească bătrânul continent

Foton Lovol continuă să cucerească bătrânul continent

Fermierii europeni, destul de conservativi, care de decenii colaborează cu cei mai buni producători locali, demonstrează o atitudine rezervată faţă de tot ce este nou. Aceştia pot fi impresionaţi cu greu. Cu toate acestea, liderul chinez Foton Lovol reuşeşte să aducă argumente fezabile pentru cea mai supraîncărcată piaţă din lume.

Cu aproape zece ani în urmă era practic imposibil să vezi un tractor produs în China în gospodăriile din Europa. În prezent cele mai de top branduri chineze participă cu regularitate la cele mai mari expoziţii din Europa, şi practic în fiecare stat european au fost deschise dealer centre. Această „revoluţie” se datorează inovaţiilor în domeniul calităţii şi designului şi creării unei baze tehnologice pe „bătrânul continent”.

Lovol s-a înscris în cel mai remarcabil mod în cursa pentru câştig în Europa. Astfel, pentru prima dată în istoria prestigiosului premiu „Tractorul anului 2016” în lista candidaţilor a fost inclus tractorul Lovol 5130 produs în China. Acesta a fost dezvoltat de inginerii europeni, japonezi şi chinezi şi este prevăzut pentru piaţa europeană şi chineză, iar lansarea acestuia a fost realizată în China. Foton Lovol intenţionează în scurt timp să-şi constituie sediul principal european în oraşul Bologna, şi începe să dezvolte tot mai activ reţeaua sa de dealeri.

În Moldova Foton Lovol avansează cu aceeaşi dinamică. Anual parcul de tractoare se extinde semnificativ. Reprezentantul oficial, compania Conagromaş lărgeşte spectrul lucrărilor de reparaţie şi întreţinere a tehnicii Foton Lovol şi asigură dotarea integrală cu piese de schimb. Tractoarele Foton devin tot mai recunoscute pe câmpiile şi în livezile din Moldova, fiind un ajutor de încredere şi sigur.     


Alte noutati

Site-ul www.foton.md s-a mutat pe domeniul www.lovol.md

Site-ul www.foton.md s-a mutat pe domeniul www.lovol.md

Amiralul industriei constructoare de tractoare din China din anul 2017 a schimbat denumirea brandului şi acum poartă oficial numele Lovol Heavy Industry International Trading Co., LTD.

Publicat 07-11-2017
Foton Lovol 904 – în premieră la expoziția agricolă Moldagrotech-2017 (primăvara)

Foton Lovol 904 – în premieră la expoziția agricolă Moldagrotech-2017 (primăvara)

În perioada 15-18 martie compania Conagromas a participat la expoziția Moldagrotech-2017. În cadrul expoziției a fost prezentat un nou model de tractor Foton Lovol - TB-904. Modelul Foton Lovol 904 este un tractor universal.

Publicat 23-03-2017

Adaugati comentariu...

Quote
Conagromas SRL © 2014
foton.md - Tehnica agricola Foton in Moldova
Livrarea tractoarelor Foton din China
Chisinau, str-la. Muncesti 271/7
tel.: (+373 22) 50-52-79
fax: (+373 22) 52-71-94
Foton
Comment