Despre compania Conagromas SRL

Despre compania Conagromas SRL

Compania Conagromas SRL vinde tractoare și alte mașini agricole și piese de schimb din China. La fel, vindem tractoare Foton LOVOL in Republica Moldova.

Compania Conagromas SRL s-a pozitionat ca un lider în vânzările de tractoare Foton de origine chineza în Republica Moldova. În ciuda vârstei tinere a companiei, echipa  Conagromas SRL  este formata din adevarati profesionisti care si-au stabilit obiectivul de a promova în continuare marca FOTON în țara noastră. Moldova este o piață foarte promițătoare pentru Foton. Avem o țară agricolă, astfel tractoarele  de vânzare în Republica Moldova sint indispensabile pentru viitor. În plus, fermierii moldoveni preferă mașini agricole eficiente si economice la un pret rezonabil. Tractoarele Foton îndeplinesc toate aceste cerințe. Acest lucru creează condiții favorabile pentru creșterea, în continuare, în promovarea vânzărilor de tractoare chinezești în Republica Moldova.

Pe toti cei interesati va invitam de a vizita platformele noastre de tranzacționare. Pe linga  principala platforma de comercializare de la Chișinău, Conagromas SRL are reprezentante de vânzări tractoare Foton pe întreg teritoriul  Republicii Moldovei. Principala platforma de comercializare  Conagromas SRL  este in or.Chisinau,  str. Muncesti  271/7.

3 years ago
ce pret are in tractor Foton Foton Lovol TB 504 ?

Администрация foton.md

3 years ago
3 years ago edited Администрация foton.md Quote

Adaugati comentariu...

Quote
Conagromas SRL © 2014
foton.md - Tehnica agricola Foton in Moldova
Livrarea tractoarelor Foton din China
Chisinau, str-la. Muncesti 271/7
tel.: (+373 22) 50-52-79
fax: (+373 22) 52-71-94
Foton
Comment