Utilaje agricole Foton Lovol

Compania Foton LOVOL deține numeroase premii și recunoașteri. Calitatea și securitatea utilajelor si masinelor agricole Foton sint cunoscute în întreaga lume. Printre cele mai importante premii pot fi enumerate:

  • «Cea mai importanta fabrica pentru producerea de tehnologii moderne și introducerea de tehnologii avansate în țară»;
  • «Cel mai bun Institutul de Cercetare»;
  • «Entitate aflată sub controlul statului»;
  • «Cel mai cunoscut brand de China»;
  • «Valorile de brand de top: preț - calitate».

Companie Foton LOVOL a stabilit sarcina de a îmbunătăți în mod constant calitatea produselor lor, de a reduce costul  mașinilor  agricole și să depună eforturi pentru  globalizare. Agricultură, construcții și echipamente auto - FOTON LOVOL corespunde celor mai stricte cerințe internaționale privnd calitatea și respectarea mediului. Mașinile agricole sint fabricate cu echipamente moderne. Acest lucru asigură tractoare Foton de înaltă calitate și reduce defectele de fabricație la zero.

Foton LOVOL în viitorul apropiat tinde de a deveni unul dintre liderii mondiali în producția tehnicii, echipamentelor, si masinilor agricole. În acest scop, managerii companiei FOTON LOVOL realizeaza strategii intensive de creștere la nivel mondial iar birourile de inginerie lucreaza asupra introducerii si  punerii în aplicare a inovaților în domeniul agricol, privind creșterea siguranței și productivitatii masinilor agricole: tractoare, remoci.

FOTON LOVOL in Moldova

Utilaje agricole  marca Foton LOVOL sint  furnizate de dealer-ul  oficial «Foton LOVOL International Heavy Industry Co, Ltd» companiei Conagromas SRL. Astazi, compania noastra livrează pe piața agricolă din Republica Moldova o serie de masini agricole si tractoare Foton, la prețuri rezonabile. Tractoarele Foton  detin certificate de calitate si garantie.

Conagromas SRL © 2014
foton.md - Tehnica agricola Foton in Moldova
Livrarea tractoarelor Foton din China
Chisinau, str-la. Muncesti 271/7
tel.: (+373 22) 50-52-79
fax: (+373 22) 52-71-94
Foton